DR.MEHMEH ECER YOĞUN TEMPODA
 
Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr.Mehmet Ecer, Atatürk caddesi esnafı ve Telek doğum, çocuk, tüp bebek merkezini ziyaret etti.Tüm gününü halkla iç içe geçiren ve ziyaretlere ayıran Dr.Ecer halk tarafından ilgiyle karşılanmaya devam ederken, doktoru karşılarında bulan vatandaşlar, hem sağlık sorunlarını anlatıyor hem de ilaç ile ilgili sorularını
yöneltiyorlar.
 
TAKSİCİ ESNAFI ZOR DURUMDA
Ziyaretleri sırasında bir taksi durağında taksici esnafı ile sohbet eden Dr. Ecer                “Afyonkarahisar’da taksici esnafımızın ne kadar zor durumda mesleklerini yaptığını biliyorum. Sarı taksideki paranın ne kadar zor kazanıldığını da biliyorum. Afyonkarahisar’da para kazanamayan taksici esnafımızın kazanımları için, esnafın ve yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi vatandaşın en güzel şekilde hizmet alması açısından son derece önemlidir” dedi.
 
MESLEKTAŞLARINI VE HASTALARI ZİYARET ETTİ
Gün içerisinde Telek Doğum Çocuk Tüp Bebek Merkezini’de ziyaret eden Dr.Ecer, merkez sahibi Dr.Mehmet Telek ve sağlık ekibiyle bir sohbet gerçekleştirdi. Sağlık camiasından tam destek alan Dr.Ecer daha sonrasında merkezde kalan hasta ve yakınlarıyla da ilgilenip geçmiş olsun dileklerinin iletti.

 
 
ECER’DEN ÇOBANLAR VE IŞIKLARA DESTEK
Akşam programında ise Ankara milletvekili ve Genel başkan yardımcısı Gökhan Günaydın ve Bursa milletvekili İlhan Demiröz ile beraber Çobanlar ilçesi Belediye Başkan Adayı Beytullah Cihan ve Işıklar beldesi belediye başkan adayı Habib Kirez’e destek amacıyla Çobanlar ve Işıklar beldesinde bulundu. Merkezde gördüğü ilgi ve alakayı Çobanlar ve Işıklarda da bulan Dr.Ecer yine sevenleri ve hastalarının yakın ilgisiyle karşılaştı.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi