Dr.Mahmut Koçak: "Başkanlık Yarışında Ben de varım".

AK Parti 22. Dönem Milletvekili ve aynı zamanda Alternatif Politikalar Merkezi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mahmut KOÇAK, yaklaşan Yerel Yönetim seçimlerinde Belediye Başkanlığı için 'Ben de varım' diyerek başlattığı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına adaylık gayesiyle uzun bir süredir ilimizde faal bir çalışma yapan Dr. Mahmut KOÇAK, Afyonkarahisar MS Hastaları Derneğine manalı ziyaret gerçekleştirdi.

MS Hastaları Dernek Başkanı İsmail ÖGEDAY ve ekibi tarafından ağarlanan Dr. Mahmut KOÇAK'a, MS Hastaları ve dernek çalışmaları hakkında malumatlar verildi.

Hoşsohbet içinde geçen ziyaret sonrası bir açıklama yapan Dr. Mahmut KOÇAK, 'MS Hastalığının Nörolojik bir rahatsızlık olduğuna' dikkat çekti.

Dr. Koçak açıklamasında, "Dünyada günden güne yoğunluk kazanan psikolojik bağlantılı rahatsızlıkların ilerlemesini önlemek açısından, tıbbi manada bilimsel çalışmalar hızla devam etmektedir. Yapmamız gereken en mühim durum, bu tarz hastalıkların artışını engellemek ve mevcut duruma hakim olmaktır. Mesleğimin Hekimlik olması hasebiyle hastalarımıza tıbbi alanda her daim yardımcı olmak ve Yerel Yönetim seçimlerinde de Afyonkarahisar Belediye Başkanı olduğumda, MS Hastalarımız yanı sıra nörolojik ve fiziksel tüm hastalarımızın toplumla eşdeğer olduklarını kanıksatmak için, sosyal ve kültürel alanlarda her türlü desteklerini sağlamak olacaktır. Beni Derneklerinde ağarlayan MS Hastaları İl Başkanı İsmail ÖGEDAY ve ekibine şükranlarımı sunuyorum" ded

Editör: Haber Merkezi