Dr.Ecer: Siz yetki verin, biz hizmet edelim

 

Afyonkarahisar’ın layık olduğu seviyede olmadığını esnaf ziyaretleri sırasında dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, esnaflardan destek istedi Ecer; “Siz yetki verin, biz hizmet edelim” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer ve beraberindeki heyet Gazlıgöl caddesi üzerinde bulunan işletmeleri ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi.Yerel seçimler öncesinde esnafların sorunlarını dinleyip sorunlarına üretecekleri çözümleri anlatmak amacıyla esnaf ziyaretlerinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer ve beraberindeki heyet, Gazlıgöl caddesi üzerinde hizmet veren esnafları işletmelerinde ziyaret etti.

 

“SİZ YETKİ VERİN, BİZ HİZMET EDELİM”

Kendilerini ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer’i güler yüzle karşılayan esnaflar ticari alanda yaşadıkları sıkıntıların yanı sıra yerel yönetimin çalışmalarından da kısmen etkilendiklerini dile getirdiler. Esnafların sorunlarını ve kentin sorunlarını tespit ettiklerini, bu sorunların çözümü için göreve talip olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer; “Biz göreve talip olurken kentin sorunlarını ve çözümlerinin neler olduğunu belirleyerek bu yola çıktık. Afyonkarahisar’ın layık olduğu yerde olmadığının farkındayız ve bu olumsuzlukların önüne geçerek gelişen, büyüyen, esnafıyla ve halkıyla güçlenen bir kent olması için göreve sizlerin de oluru ile talibiz. Siz yetki verin, biz hizmet edelim” dedi.

 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN DERDİNİ DİNLEDİ

Esnaf ziyaretleri sırasında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde öğrenim gören bir üniversite öğrencisi Dr. Mehmet Ecer’in yolunu keserek öğrenciler olarak duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Üniversite öğrencisi genç, Afyonkarahisar’a öğrenim görmek için geldiğini ancak sosyal anlamda gelişmenin var olmadığı gibi, öğrencilere karşı önyargının var olmasından rahatsızlık duyduklarını söyledi. Dr. Mehmet Ecer ise, Üniversite öğrencilerinin sorunlarına çözümler üretecek projelerimiz var. Konaklama, ulaşım, sosyal ve kültürel faaliyetler gibi bir çok konuda projeler ürettik. Göreve geldiğimizde hayata geçireceğimiz projeler öğrencilerin birebir sorunlarına çözümler sunan projeler olacak” diye konuştu.



Editör: Haber Merkezi