DR.ECER 2.SANAYİ ZİYARETLERİNE BAŞLADI
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet ECER , 2. Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti.
 Sivil toplum örgütü, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren, herkesin ve her kesimin fikrini dinleyen Dr.Mehmet ECER, "Biz siyaseti bir iş ve meslek olarak yapmıyoruz. Bizim başarımızın arkasında yatan büyük güç halkımızla birlikte iç içe olmamızdır, ekip olmamızdır. Halkımızın hizmetkarı olarak ben ve oluşturacağımız güçlü ekibim, hemşehrilerime nasıl daha iyi bir yaşam standardı sunabiliriz diye sürekli kafa yoruyoruz. Biz bu kutlu yola 'halka hizmet hakka hizmettir' anlayışıyla çıktık. Bizim halkımız en iyi hizmeti hak ediyor. Bunun için Afyonkarahisar halkıyla sık sık bir araya geliyoruz , hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyip nasıl bir yol izleyeceğimizi belirleyerek en iyi hizmet kalitesini sunmak için, belediyecilik anlayışımızla farkımızı ortaya koyacağız" dedi.
SANAYİCİMİZLE HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ
Ziyarette Dr.Ecer sanayi esnafının sorunlarını dinledi. Ayrıca sanayinin bir bölümünde yol sorunu bulunduğunu, alt yapının yetersiz olduğunu, yağmurlu günlerde su ve çamurla boğuştuklarını anlattılar. Ayrıca Sanayi sitesindeki boş sokaklar, terkedilmiş dükkânlar, bakımsız yollar ve alınmamış atıklar dikkat çekti.
Afyonkarahisar’da üretimin bitik vaziyette olduğunu , uygulanan politikalar ile küçük sanayicinin mağdur olduğunu dile getiren Dr.Ecer ,sanayinin yeterince kullanılamadığına da dikkat çekti. Bizler göreve geldiğimiz takdirde Afyonumuzun üretim ve istihdam merkezlerinden olan sanayimizde, sanayicilerimizle sürekli beraber olacağız. Ekonomik ve Sosyal konseyler kurarak her yıl düzenli olarak kurultaylar düzenleyeceğiz. Mesleki eleman sıkıntısının farkında olduklarını da dile getiren Dr. Ecer, belediye olarak meslek edindirme kurslarıyla sanayimizin ara eleman sıkıntısına çözüm bulacaklarını söyledi.
KÜÇÜK SANAYİCİ YOK OLMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet ECER , 2.Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ‘ni ziyaret etti.
Karşılıklı görüş alışverişlerinin alındığı ziyarette Dr.Mehmet Ecer ve ekibi 2.Sanayi sitesi Kooperatifi başkanı Mustafa Keser ile projelerini paylaştı.
Şehrimizdeki sanayi sektörünün büyük bir çöküş içerisinde olduğuna vurgu yapan Dr.Ecer “ Türkiye’de emek sektörüne çok bakıldığında, çalışana ucuz, çalıştırana pahalı bir sistemin mevcut olduğunu görmekteyiz. Burada büyük bir haksızlık söz konusu. Bunun irdelenmesi gerekmektedir. KOBİ’lerin finansmana ulaşmak, nitelikli emek ve pazarlara ulaşmak gibi sorunlarının bulunduğunu belirtti” Her şeyden önce kentin fotoğrafını çektiklerinin altını çizen Dr.Ecer “Kentimizin sorunlarını, neler yapılması gerektiğini tespit ettik. Projelerimizi de buna göre hazırladık. Alanında uzman kişilerle projeler ürettik” dedi.
2.Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Keser, CHP Afyonkarahisar belediye başkan adayı Dr.Mehmet Ecer ve beraberinde ziyarete gelen heyete ziyaretlerin dolayı teşekkür etti ve sanayicin sorun ve taleplerinin dinlenmesinden dolayı teşekürlerini ileterek başarılar diledi.
Editör: Haber Merkezi