Dr. Ersan Özgür’den, hayırlı olsun ziyareti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Av. Fahri Fevzi Kartal’ı ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Avukat Fahri Fevzi Kartal ile bir araya geldi.

ADALET HERKES İÇİN VARDIR

Dr. Ersan Özgür ilk olarak MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Fahri Fevzi Kartal’ı geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Kartal Hukuk Danışmanlık Avukatlık Ofisi’nde ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kartal, “Türk hukukuna katkı sağlamak adına bundan sonraki süreçte elimizden geleni fazlasıyla yapma gayretinde olacağız. Biliyorsunuz ki adalet herkes için vardır. Avukatlığı para kazanma aracı olarak görmüyorum. Amacımız haksızlığa uğrayan kişilerin hakkını aramak ve böylece toplumun temellerini daha da güçlendirmek. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Avukatlarda yargının olmazsa olmazlarıdırlar. Nazik ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederim.” dedi.

AVUKATLAR YARGININ AYRILMAZ UNSULARIDIR

Kartal Hukuk Danışmanlık Avukatlık Ofisi’nin hayırlı olmasını dileyen Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, “Adaletin tecellisinde büyük katkıları bulunan, yargının kurucu unsurlarından biri olan avukatlarımız, bağımsız yargının ve çağdaş hukuk sisteminin ayrılmaz unsurlarıdır. Savunma ve hak arama görevini ifa etmek suretiyle adaletin tecelli etmesinde büyük sorumluluk sahibi olan avukatlarımız yargının işleyişinde büyük bir görevi yerine getirmektedirler.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi