Dr. Ersan Özgür, Yarım Elma Derneği’ni ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk ve Dernek Müdürü Seydi Yılmaz’ı ziyaret etti.

KİMSESİZLERİN KİMİYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin faaliyetleri hakkında Dr. Ersan Özgür’e bilgiler veren Erol Öztürk, “Derneğimiz Afyonkarahisar’da 18 yıldır hizmet vermektedir. Bu dönem içerisinde kimsesizlerin kimi olmak için yola çıkan bir avuç hayırseverle hizmetlerimizi sürdürdük. Derneğimiz her geçen gün yardım yelpazesini genişletiyor. Hizmet yelpazemiz çok gelişti. Biz sadece gıda dağıtmıyor. Sağlık hizmetleri veriyoruz. Kullanılmış ev eşyalarını alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Bunun yanı sıra evlenecek çiftlerin beyaz eşyalarını alıyoruz. Ancak yardım yapılacak kişileri ve aileleri titiz bir elemeden geçirerek yardıma karar veriyoruz. Derneğimiz her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya ve gönülleri almaya devam edecektir. Derneğimize yardım eden tüm hayır sahiplerinden Allah razı olsun.” dedi.

YARIM ELMA AFYONKARAHİSARIMIZIN ÖNEMLİ YARDIM KURULUŞLARIDAN BİRİSİ

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Afyonkarahisar'ın önemli yardım kuruluşlarından birisi olduğunu kaydeden TBMM Kamu Denetçisi Dr. Ersan Özgür, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk ile Müdür Seydi Yılmaz'a nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Öztürk'ün derneğin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdiğini söyleyen Dr. Özgür, "Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz hayırseverlerimizin yapmış olduğu yardımlar ile ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman olmaya çalışıyor. Dolayısıyla derneğimize ne kadar çok yardım gelirse o kadar çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşılıyor. Özellikle rahmet, merhamet ve yardımlaşma iklimi olan üç aylarda maddi ve manevi olarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olan ve onları yalnız bırakmayarak derneğe yardımda bulunan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Dernek yönetimine ve çalışanlarına başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi