Dr. Ersan Özgür, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk’ü ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

KAMU ÇALIŞANLARININ HAKLARI İLE DEVLETİMİZİN MİLLİ MENFAATLERİNİ BİR ARADA GÖZETİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk, “Türkiye Kamu-Sen, ülkemizi saran küresel oyunların sahnelenmeye başlandığı 1992 yılında rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in talimatı ile 14 sendikanın bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Sendikamız, kamu çalışanlarının hakları ile devletinin milli menfaatlerini bir arada gözeten örnek bir kurumdur. Onurlu Türk memurunun temsilcisi konumunda olan Türkiye Kamu-Sen, oynanan oyunları görüp, karşısında dağ gibi duran sendikadır. Güçlü bir demokratik kitle örgütü olarak, içinde yaşamaktan ve mensubu olmaktan şeref duyduğumuz ülkemizin dört bir köşesinde, gerek eylemleriyle, gerekse söylemleri ile bu gücü hissettirmektedir. Türkiye Kamu-Sen yalnızca ücretlerle değil, aynı zamanda toplumun ve çalışanların bütün sıkıntılarıyla ilgilenmektedir. Türkiye Kamu-Sen, Devletimizin olmazsa olmazı ve Türkiye Cumhuriyetinin varlığını somutlaştıran kahraman Türk memurlarının kuruluşudur.” ifadelerini kullandı.

KAMU-SEN DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN ÇALIŞAN BİR SENDİKAMIZDIR

Türkiye Kamu-Sen’in, Türkiye sevdalılarının bir araya geldiği ilkemiz, önce ülkemiz prensibini ön plana çıkaran, çalışan, üreten, yol gösteren, hak eden ve hak ettiğini alan bir sendikacılık anlayışıyla hizmet verdiğini söyleyen Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür ise, İl Temsilcisi Mehmet Ali Öztürk’e kendisini kabulü nedeniyle teşekkür etti. Türkiye Kamu-Sen’in güçlü bir sendika olduğunun altını çizen Dr. Özgür, “Çalışanların teşkilatlanarak haklarını aradıkları kamu çalışanlarının sosyal ve özlük haklarını koruyan, kollayan bir mekanizma olan sendikalarımız, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Özellikle Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu, Ülkemizin sorunlarına çözüm arayan, devletimizin ve milletimizin bütünlüğü için çalışan bir sendikamızdır. Kamu-Sen’in geçmişte yaptığı başarılar ortadadır. Ben bu vesileyle sendikanın bütün yöneticileri ve üyelerine başarılar dilerken, tekrardan misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi