Dr. Ersan Özgür, Madeni Sanatkârlar Odası'nı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve sanayi esnafını ziyaret etti.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan oda çalışmaları hakkında bilgiler vererek,

"Ahi Evran Kültürü çerçevesinde, üyelerimizle omuz omuza, kamu kurum ve kuruluşları ile diyalog içinde, Sivil Toplum Kuruluşları ile dirsek temasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçim sürecinde de söylediğimiz üzere bizim en büyük hedefimiz Madeni Sanatkârlar Esnaf Odasına kurumsal kimlik kazandırmak. Üyelerimizin eğitimi ve teknolojiyi yakından takip edebilmeleri için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Biz büyük bir aileyiz.” dedi.

ESNAFIMIZIN EMEĞİNİN ALIN TERİNİN HAKKI ÖDENEMEZ

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür ise, Oda Başkanı Mustafa Yılmazaslan'a çalışmalarında başarılar dileyerek, "Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Kendisi ve ekibi halkın, esnafın içinden geliyorlar. Esnafımızın el emeği ve alın terinin hakkı ödenemez. Esnafımızın sorunlarıyla ilgilenmek ve çözüm yolları oluşturmak bizler için görevdir. Bizler esnafımızla birlikte daha güçlü yarınlar için bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Esnafımızın sorunları için de gerekli adımları atmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi