Dr. Ersan Özgür, İşsizler Derneği'ni ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya’yı ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya ile bir araya geldi.

DERTLERE ÇARE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür’e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Dernek Başkanı Hasan Kaya, “İşsizler Derneği olarak başta işsiz kişilerin sıkıntılarına çare olabilmek için çalışıyoruz. Yardıma muhtaç ailelerimize, kardeşlerimize, gençlerimize ve evlatlarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya gayret ediyoruz. Hayır sahiplerinin bağışları ile kampanyalar düzenliyoruz. İhtiyacı olan gariban vatandaşlarımıza kömür yardımı, kırtasiye ve okul ihtiyaçları desteği sağlıyoruz. Biz dernek olarak, çalışmayıp kahvelerde oturanlara bir şey vermiyoruz. Derneğimiz çalışmak isteyip de iş bulamayan veya maddi imkânları kısıtlı ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor, onların sıkıntısını gidermeye ve dertlerine çare olmaya çalışıyoruz. Hayırsever iş insanlarımızın da derneğimize yardımlarını bekliyoruz. İşsizlerimizin yanı sıra gücümüzün yettiğince üniversite öğrencilerimize de burs vermeye gayret ediyoruz. Bursiyerlerimiz zaman içinde çalışma hayatına başlıyor ve bizim vasıtamızla ihtiyaç sahiplerine maddi yardımları da oluyor” dedi.

TAŞ MEDRESELİ AĞABEYLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR

Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Özgür, Dernek Başkanı Hasan Kaya’ya kendisini kabulünden dolayı teşekkür ederek, “Hasan Kaya ağabeyimiz Taş Medreselidir. Ülkücülük harcında, tuğlasında, temelinde emeği olan bir büyüğümüzdür. Taş Medreseli ağabeylerimiz başımızın tacıdır. Siz ve siz gibi büyüklerimiz Türk milliyetçiliği için büyük fedakârlıklarda bulundunuz. Bizlerde, siz gibi Taş Medreseli büyüklerimizle zaman zaman bir araya gelerek tecrübelerinizi dinleyerek hem geçmişe yolculuk yapıyoruz, hem de memleketimizin kalkınması için daha çok çalışmamız gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz. Hasan ağabeyimiz İşsizler Derneği aracılığıyla birçok vatandaşımıza yardım ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerimize, öğrencilerimize destek oluyor, Rabbim hizmetlerini daim eylesin.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi