Dr. Ersan Özgür, ESKK Başkanı Birliktir’i ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CUMHURBAŞKANIMIZA ESNAFIMIZA VERDİĞİ DESTEK NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Birliktir, “Bildiğiniz üzere hafta sonu olağan genel kurul toplantımızı yaptık. Esnaf ve sanatkârlarımızın teveccühü ile güven tazeledik. İnşallah onların bu güvenini boşa çıkarmayız. Allah mahcup etmesin. Tüzük değişikliğinin ardından yaptığımız seçimli olağan genel kurul toplantımıza katılımlarından dolayı öncelikle esnaf ve sanatkârımıza, tüm oda başkanlarına, değerli basın mensuplarına ve esnaf ve sanatkârın derdini iyi anlayıp sıkıntılı dönemde destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımız 10 Ocak tarihinde bizimle bir toplantı yaptı. Türkiye geneli için yüz milyar TL ayırdığını belirtmiş, bu rakamı 150 milyar TL’ye çıkardılar. Ben Sayın Cumhurbaşkanımız ve heyetine de teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkârımızın yaşadığı sıkıntılı günlerde bu bir ihtiyaçtı. Esnaf ve sanatkârlarımız buyursunlar gelsinler plasmanımız var.” dedi.

GÜÇLÜ ESNAF GÜÇLÜ EKONOMİ DEMEKTİR

Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür ise kendisini kabulü ve misafirperverliği için Mahmut Emin Birliktir’e teşekkür ederek, “Öncelikle tekrar göreve seçilmenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Her zaman söylüyorum esnaf sanatkârlarımız ekonomimizin bel kemiğidir. Ben sizinde geçmişte olduğu gibi şimdi de Afyonkarahisarımızın gelişimi adına önemli hizmetlerde bulanacağınıza inanıyorum. Esnaf ve sanatkârımız ne kadar güçlenir, büyürse ilimizde aynı oranda büyüyüp gelişecektir. Ben tekrardan görevinizde başarılar dilerken sizin aracılığınızla tüm ve esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı, bereketli bol kazançlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi