Dr. Ersan Özgür'den şoförlere ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş ve şoför esnafı ile bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı İbrahim Karataş ve şoförlerle buluştu.
ŞOFÖR ESNAFIMIZ EKONOMİNİN EN ÖNEMLİ PAYDAŞLARINDAN BİRİ
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, memlekete hizmet gayreti içinde nerede görev yaparsa yapsın başta Ülkemize ve Afyonkarahisar’a faydalı olmaya çalıştığının önemle altını çizerek, “Afyonkarahisar’a sıklıkla gelmeye çalışıyorum, ilimizde toplumumuzun tüm kesimleri ile bir araya geliyorum. Ziyaretlerimde hem hemşehrilerimle hasret gidiyorum, hem de bir talepleri olup olmadığını soruyorum. Gittiğim her yerde hemşehrilerim beni çok sıcak karşılıyorlar. Esnafımız ekonomimizin bel kemiğidir. Şoför esnafımızda ülke ekonomimize büyük katkı sağlamaktadır. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş beye ve şoför esnafımıza misafirperverliklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Afyon'un ve Afyon'lunun sorunları ile ilgilenmeye devam edeceğiz.” dedi.
DEVLETİMİZİN KIYMETİNİ BİLİYORUZ
Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş ve şoför esnafı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür’e teşekkür ettiler. Dr. Özgür’e şoför esnafının sorunlarını aktaran Karataş, “Son yıllarda gerek pandeminin etkileri gerekse küresel kriz nedeniyle ekonomik olarak en çok etkilenen meslek grubundayız. Geçen yılı bu günlerle kıyasladığımızda dünyada yaşanan küresel salgının da etkisiyle ekonomide meydana gelen dalgalanmalar nedeniyle birçok gider kalemimize zam geldi. Maalesef ister istemez bizlerde tarifelerimize zam yapmak durumunda kaldık ancak devletimizden şoför esnafının sorunlarının çözümü noktasında düzenlemeler istiyoruz. Bunun yanı sıra devletimizin, kara yollarındaki hassasiyeti her kesimden takdire şayandır, bunu en iyi anlayan kıymetini bilen biz şoför esnafıyız.” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Haber Merkezi