Dr. Ersan Özgür, ATSO ve ATB’yi ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ile ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AFYONKARAHİSAR’IN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Dr. Ersan Özgür ilk olarak ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. ATSO Başkanı Serteser, ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, “1 Ekim ve arkasından 6 Ekim’de iki turlu yapılan seçimlerimiz neticesinde beni Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Meclis Başkanımız’ı da Meclis Başkanlığı’na Meclisimiz ve dolayısıyla tüm üyelerimiz layık görmüş oldular. Bildiğiniz gibi ben 4’üncü dönemimi icra etmeye başladım. Hep birlikte, Afyonkarahisarımızın kalkınması için çalışıyoruz. Yine şehrimizin sorunlarına da hep birlikte çözüm bulmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ATSO ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Dr. Ersan Özgür, Serteser’i üst üste 4’üncü dönem ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmesi dolayısıyla tebrik ederek, “Sizi ve şahsınızda Yönetim Kurulunuz’u da tebrik ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odamız Afyonkarahisarımız için önemli çalışmaları imza atıyor. İnşallah bu görev döneminizde de başarılı çalışmalara imza atarsınız.” dedi. Ziyaret sonunda Kamu Denetçisi Dr. Ersan Özgür, kendi yazdığı “İslami Finans” isimli kitabını imzalayarak Serteser’e takdim etti. Serteser’de, Kamu Denetçisi Dr. Ersan Özgür’e ziyareti ve kitabını takdiminden dolayı teşekkür etti.

ATB’NİN TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN BORSALARI ARASINA YER ALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kamu Denetçisi Dr. Ersan Özgür, daha sonra Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti. ATB Başkanı Mühsürler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “2009 yılından bu tarafa Borsanın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Görev yaptığım 13 yıl boyunca canla başla, heyecanla, şevkle, gece gündüz demeden Borsanın ve üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda çalıştım. Bundan sonrada aynı şevk ve heyecanla görevimizi Allah'ın izniyle devam ettireceğiz. İlimiz merkezindeki OSB’deki toplamda 220 bin metrekare arsamızı Borsa Kampusu şekline dönüştürmek için bir çalışmamız olacak. Bu kampusta tüm birimlerimiz toplanacak, tarım ürünleri ve yağlı tohumlar için 30 bin ton kapasiteli lisanslı depolar, tam donanımlı akredite laboratuar, yumurta tozu işleme tesisleri, tarım ürünlerinin alınıp satılabileceği satış salonları ve depolarını yapacağız. Ayrıca, atıl vaziyetteki canlı hayvan tesislerinin işletilmesi için sektörden gerekli desteği alarak aktifleştirmeyi planlıyoruz. Borsamızın geleceği, üyelerimizin menfaati için canla başla, gece gündüz demeden çalışıp alnımızın akıyla görevimizi tamamlayacağımıza inanıyorum. Borsamızı, üretici ile tüccarı buluşturan satış salonları, laboratuarı, lisanslı depolarıyla ve işlem hacimleriyle adından söz ettiren ülkemizin önde gelen borsaları arasına getireceğimize inanıyorum. Bunların gerçekleşmesi için önemli yatırımlar yapacağız." şeklinde konuştu.

ATB AFYONKARAHİSAR EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR

Kamu Denetçisi Dr. Ersan Özgür, Mehmet Mühsürler’i tebrik ederek, “Sizin nezdiniz de Yönetim Kurulu Üyelerini, tüm Meclis Üyelerini kutlarım. Afyonkarahisar’a hizmet etmek için çalışıyorsunuz. İnşallah başarılı çalışmalara imza atmaya devam edersiniz. Az önce söylediğiniz projelerinizle sadece Ticaret Borsamızın büyüyüp gelişmesine değil, Afyonkarahisarımızın da her yönden büyümesine katkı sağlayacaksınız. Bu çalışmalara bizlerde destek vererek üzerimize düşen görevlerini yerine getirmekten memnuniyet duyarız. Rabbim kadim şehrimiz Afyonkarahisar’a iyi hizmetler yapmayı nasip etsin. Ben tekrardan şahsımı kabul ettiğiniz için teşekkür eder, hayırlı uğurlu olsun dilekleri iletiyorum.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Kamu Denetçisi Dr. Ersan Özgür, kendi yazdığı “İslami Finans” isimli kitabını da imzalayarak Mehmet Mühsürler’e takdim etti.

Editör: Haber Merkezi