Dr. Demirkırkan'dan mahalle ziyareti

Afyonkarahisar’da CHP'de Milletvekili aday adaylığı ilk olarak ortaya çıkan Dr. M. Kemal Demirkırkan, Yenice Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar eski İl Başkanı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

YENİCE MAHALLESİNİN SORUNLARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Yenice Mahallesi Muhtarı Hüseyin Bayraktar'ı makamında ziyaret ederek mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunan Demirkırkan, "Yenice mahallemizde üyelerimiz ve vatandaşlarımızla buluştuk. Şehir merkezinde bulunan bu mahallenin ne çok sorunu varmış. Mahalle halkının büyük çoğunluğu emekli ve yaşlılardan oluşuyor. Mahalle sakinleri mahallede sağlık ocağı bulunmaması nedeniyle sağlık ocağı binası yapımı talep ediyorlar. Yine mahalleye tek giriş çıkış olması ciddi trafik ve ulaşım sorunu oluşturuyor. Öte yandan mahalle sakinlerinin en büyük sorunlarından biri ise Fuar Alanı'nın geceleri berduşlar nedeniyle güvensiz bir alan haline gelmesi! Mahallenin bir bölgesinde alt yapı yapılmışken, bir bölgesinde alt yapıya dokunulmamış. Mahalle kenarında bulunan tren yolu üzerine üst geçit yapılması isteniyor." dedi.

Mahalle Muhtarı Hüseyin Bayraktar ve mahalle sakinleri Dr. M. Kemal Demirkırkan'ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Editör: Haber Merkezi