Dr. Demirkırkan'dan eğitim öncüsü ÇYDD'ye ziyaret

Afyonkarahisar’da CHP'de Milletvekili aday adaylığı ilk olarak ortaya çıkan Dr. M. Kemal Demirkırkan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ni ziyaret etti. Demirkırkan ve beraberindekiler ziyaret sonunda derneğe üye oldular.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar eski İl Başkanı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan, Sivil Toplum Örgütü ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Dr. Demirkırkan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Serap Yalçın Öztürk ve derneğin üyeleriyle bir araya geldi.

AFYONKARAHİSAR'DA 207 ÖĞRENCİYE BURS VERİLİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dr. Kemal Demirkırkan'a derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgiler veren ÇYDD Başkanı Serap Yalçın Öztürk, "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak bu yıl 207 öğrencimize burs sağlıyoruz. Burslar gönüllülerin katkılarıyla ortaya çıkıyor. Genel merkezimiz öncülüğünde eğitim sorunlarına katkıda bulunmak üzere dernek üyelerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Derneğimizin kuruluş amacı Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda çağdaş eğitim seviyesine ulaşmaktır." dedi.

DEMİRKIRKAN VE BERABERİNDEKİLER ÇYDD'YE ÜYE OLDULAR

Gönüllü çalışmalarından dolayı ÇYDD Başkanı Serap Yalçın Öztürk, dernek üyeleri ve gençleri kutlayan Dr. Demirkırkan, "Türkiye Cumhuriyeti'ne inanan, ülkemizin geleceğinin çağdaş Atatürk gençliğinde olduğuna inanan herkesin üzerine düşen görev, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği başta olmak üzere Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatmaya çalışan tüm Sivil Toplum Örgütlerine sahip çıkmak, destek olmaktır. Nazik karşılamanız ve ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan ve beraberindekiler Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne üye oldular.

Editör: Haber Merkezi