Dr. Bahçeli ile görüştü, toplantıda 2 konuşma yaptı
 Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık 29-30-31 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.
Ülkedeki son gelişmelerin değerlendirildiği, yerel seçimler ile ilgili Belediye Başkanlarının görüşlerine başvurulduğu 3 günlük toplantının oldukça yararlı geçtiği belirtildi.
MHP’li tek kadın Belediye Başkanı olan Nazmiye Kılçık’ın toplantılar süresince 2 kez konuşması istenirken, Başkan konuşmalarında “Ülkedeki durumun iyi bir şekilde değerlendirilerek, Türkiye’nin her tarafında gelişmelerin kamuoyuna mutlaka aktarılması gerektiğine inandığını” belirtti.
 Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel'le de görüşen Başkan Nazmiye Kılçık "Tüm olumsuzluklara rağmen MHP’li belediyelerin büyük bir başarı ile hizmet ettiğini" söyledi.
Başkan Nazmiye Kılçık ”Pek çok Başkan arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Bir önceki dönemlerde verilen hasar korkutucu boyutta. Ama bütün bunlara rağmen başarı oranımız oldukça yüksek” diye konuştu.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile de bir görüşme yapan Belediye Başkanı, Genel Merkez yöneticilerinin bulunduğu toplantıda Belediyenin 4 yıllık çalışmalarını, kıyaslamaları ve hedefleri gösteren bir dosya takdim etti.
Editör: Haber Merkezi