DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, İscehisar’da Bayramlaşma Programına Katıldı

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, memleketi İscehisar’da, Demokrat Parti İlçe başkanlığının düzenlediği parti binasında bayramlaşma programına katıldı.

İlçe girişinde Demokrat Parti ilçe Başkanı Yıldırım Mercan ve Demokrat Partili vatandaşlarca karşılanan Genel Başkan Uysal, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Gültekin Uysal bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; “Öncelikle tüm hemşehrilerimizin Bayramını Tebrik ediyoruz. Bayram vesilesi ile İscehisar’dayız. Mübarek bir ayı geride bıraktık. İnşallah Hayırlara vesile olur. Oruçlarımız ibadetlerimiz kabul olur. Yaz dönemi başlıyor. Siyasette yeni bir dönemin başlangıcı olur. İscehisarlı ve Afyonlu Hemsehrilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ederim.”dedi.

İlçe Teşkilatı önünde toplu fotoğraf çekilmesi ile birlikte Genel Başkan Gültekin Uysal, Yılmaz Çelikten in vefatı dolayısı ile ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere programdan ayrıldı.

Bayramlaşma programına bir çok iş adamı ve vatandaş katıldı. Uysal ‘a ziyaretinde Demokrat Parti Afyonkarahisar il Başkanı Hikmet Bülbül eşlik etti.//İscehisar haber

Editör: Haber Merkezi