DP Genel Başkanı Gültekin Uysal Afyon'da
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaklaşan yerel seçimler öncesinde memleketi Afyonkarahisar'dan partisine destek isteyerek, "Milletimiz olması gereken noktada değildir, gelmesi noktası bizim elimizdedir, demokratların elindedir" dedi.
30 Mart yerel seçimler öncesi Afyonkarahisar'da partilileri ile bir araya gelen Uysal, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Uysal, siyasetin halka hizmet olduğunu ve bunun içinde yönetime talip olduklarını kaydetti. 30 Mart'ta milletin mesuliyetini almaya aday olduklarını dile getiren Uysal, şunları söyledi:
"Bugün bu güzelliklerin içerisinde yerel seçim dönemi en zirve noktadan çıktığı anda Afyon'umuzda bu gecede insanlarımıza söyleyecek sözümüz olmalıdır. Çünkü biliyorum ki bu aziz millet olması gereken yerde değildir. Olması gereken noktada değildir, gelmesi noktası bizim elimizdedir, demokratların elindedir. Bizim elimizdedir. Geçmişimizi satır satır biliyoruz. Bu sorunlardan çok bahsedecek değiliz. Ama hakkımızı da koruyacağız. Demokrat Parti'nin büyük misyonun geçmişini dün Afyon'da meydanlarda 'Menderes' diyenlere asla ve asla yağma yok diyeceğiz. Milletimizin ne kadar iyi niyetli olduğunu dün olduğu gibi bugün de suistimal etmenin peşindeler."
Konuşmaların ardından Uysal, belediye başkan adaylarını basına tanıttı
Editör: Haber Merkezi