Afyonkarahisar’da görev yapan yerel ve ulusal basın çalışanları ile Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü çalışanları arasında ’167. yıl dostluk maçı’ yapıldı.

 

 Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin forma giydiği maç öncesinde Akkuş Termal’in sponsorluğunda yaptırılan formalar her iki takımada dağıtıldı. Kırmızı beyaz forma ile sahaya çıkan basın mensuplarının karşısında yer alan emniyet teşkilatı ise ’167. yılınız kutlu olsun’ yazılı mavi beyaz forma ile ter döktü.

 

Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısını 3-2 önde kapatan polisler, ikinci yarıda etkili olamadı. Basın çalışanlarının daha etkili olduğu ikinci yarıda, art arda gelen goller taraftarları da oldukça mutlu etti. Çekişmeli maç 5-5′lik beraberlikle sona erdi.

 

EMNİYET MEMNUN

 

Maçın sonunda ise Bölge Trafik Müdürlüğü’nde basın mensupları ve emniyet teşkilatı bir araya geldi. Burada ise Özsüt’ün pasta sürprizi ile Uydukent minibüs duraklarının sürprizi vardı. Maç sonunda konuşan Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, her zaman basın ile birlikte çalıştıklarını, bu anlamlı günlerinde de yanlarında oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi