DÖRT MİLYON, KİME TRANSFER OLMUŞ?..

Nasreddin Hoca bi gün...
Çıkmış kürsüye, “Ey ahali, bugün size ne diyeceğimi biliyor musunuz?” diye sormuş; ahali, “Bilmiyoruz” deyince, “E siz bilmeyince, ben size ne diyeyim ki?” diyerek, çekip gitmiş...
Ertesi gün aynı kürsüye çıkmış, “Ey ahali, bugün size ne diyeceğimi biliyor musunuz?” diye sormuş; ahali, “Biliyoruz” deyince, “E madem biliyorsunuz, benim söylememe ne lüzum var” diyerek, yürümüş gitmiş...
Daha ertesi gün, gene aynı kürsüye çıkmış, gene aynı soruyu sormuş, bu sefer ahalinin yarısı “Biliyoruz” yarısı “Bilmiyoruz” deyince de, “Ne âlâ” demiş... “Bilenler bilmeyenlere anlatsın o zaman!”
Yazıyoruz, “birileri bunları bizde biliyoruz..” diyor..
Be adam biliyorsun da, neden gidip devletine yardımcı olmuyorsun?
Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyor, icraata gelince korkup top gibi kaçıyorsun..
******** 
Belçika imamı olarak bilinen kripto FETÖ’cü Ali Aktan’ı, muhtemelen tanımayan kalmadı..
Brüksel’de FETÖ’cülerin mutemet adamı olduğu biliniyor..
Çok sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre; 4.5 ay önce yani 15 Temmuz’dan kısa süre önce Afyon’a 4 milyon lira karşılığı Avro göndermiş.. Afyon’da devam eden yatırımda kullanılmak üzere olduğunu belirtmiş.. Kime gönderdiğini söylememiş.. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra çok karamsarlığa düşmüş. Gönderdiği kişilerle ilgili bir soruşturma olursa, çok sıkıntıya düşeceğini çünkü; paranın emanet olduğunu anlatmış…
Ali Aktan efendi’nin çok sinsi, kurnaz, kendisini devamlı mazlum gösteren bir tip olarak, FETÖ’nün istediği özelliklere sahip olduğunu yakın tanıyanlar anlatıyor..
Anlatıldığına göre; AVM’de oyuncak stantlarıyla ilgili bir konunun çözümü için Mustafa Gül efendinin Ali Aktan’dan yardım istediği, ancak konunun çözülmediği ifade edildi.
Şimdi diyecekler ki; Ali Aktan’la ilişkimiz-irtibatımız yok.. Kuyumcu Yusuf çekinmezse eğer, anlatsın var mı, yok mu?
FETÖ’cü olup 17/25 Aralık 2013’ten sonra ayrıldım diyenlerin alayı yalancı. Menfaat ilişkileri devam eden hiçbir FETÖ’cü 15 Temmuz’a kadar örgütten kopmadı..
Operasyonlar yavaşlayınca FETÖ örgütüne yönelik operasyonlar durdu, bitti diye umutlananlar oldu..
Dün, Afyon Barosu’na kayıtlı 10 avukat hakkında gözaltı kararı çıkınca operasyonların durmadığı, sonuna kadar devam edeceği anlaşılmış oldu.
Sayın Cumhurbaşkanı her konuşmasında, FETÖ örgütü tamamen ortadan kaldırılıncaya kadar mücadelenin devam edeceğini ısrarla ifade ediyor..
FETÖ’cüleri korumaya, kollamaya kalkanların da, elbet cezalarını çekeceğini belirten Sayın Cumhurbaşkanı, acaba kimlere mesaj veriyor?
*********  
Başarılı ve çalışkan Emniyet Müdürümüz İbrahim Özel, Bolu Emniyet Müdürlüğü görevine atandı ve yeni görevine başladı. Allah yar ve yardımcısı olsun..
********* 
Hayırlı Cumalar..