DMO BİNASI VE ARAZİSİ 7 MİLYON LİRAYA SATILDI

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Afyon Devlet Malzeme Ofisi binaları ve arazisi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca 7 milyon liraya satıldı. Satış kararı Resmi Gazete’de yayınlandı

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Güvenevler Mahallesi, 49 Ada, 3 No’lu parselde bulunan 12.890,00 m2 yüz ölçümlü arsa ile üzerindeki binaların “Satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen yapılan İhaleyi Konyalı bir firma kazandı.

Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından Resmi Gazete’de yayınlanan bilgilere göre, Hazine adına kayıtlı Afyonkarahisar, Merkez, Güvenevler Mahallesi, 49 ada, 3 Parselde bulunan taşınmaz için en yüksek teklifi Konfor Gayrimenkul Müşavirlik İnşaat Tarım Hayvancılık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi verdi. 7 milyon 100 bin liralık bedelle satılan arazi ve binaların içinde bulunduğu durum zaman zaman bölge halkının tepkisine neden olmuştu.

Son zamanlarda madde bağımlılarının mekan tuttuğu güzide yerin, bu satıştan sonra ne olarak değerlendirileceği ise merakla bekleniyor. (Kocatepe Gazetesi)

Editör: Haber Merkezi