Diyetisyen Akçakaya kliniğini açtı

Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği isimlerden olan Betül Akçakaya, kliniğini il protokolünün katılımıyla açtı

26 yaşındaki genç diyetisyen Ankara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2018’de mezun oldu. Genç yaşına rağmen GATA ve Acı Badem gibi Türkiye’de önde gelen sağlık kuruluşlarında görev alan Akçakaya, Selçuklu Mahallesi’nde Güneş Hatun Caddesi üzerinde kliniğini açtı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP eski İl Başkanı Aziz Aslan, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir, MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Kurdele kesiminde konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Sağlıklı ve daha iyi bir yaşam için işyeri açan Betül kardeşimize inşallah hem ilimize, hem insanlığa, hem de insanlarımıza faydalı olması dileği ile.” dedi.
Kurdele kesimi sonrasında konuşan Akçakaya ise, “Uluslararası gelişmelerden güncel verileri takip ederek sektördeki bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile hizmet vermekteyiz. Bu süreçte bireylerin sorunları için farklı yaklaşım ve kişiye özgü sağlık sorunlarına odaklı spesifik uygulamalar yapmaktayız.
Andulasyonla beraber; detoksifikasyon ve lenf sisteminin uyarılması, karın bölgesi ve bölgesel incelme, spor sonrası vücudun toparlanması, kronik bel ve sırt ağrıları, uyku bozukluklarınızı çözmekteyiz.” ifadelerine yer verdi.
Akçakaya, Afyonlu hemşerilerini de kilo kaynaklı sorunları, hastalıklarda beslenme çözümü ve daha kaliteli yaşam sürdürmeleri için, sektöründeki en son gelişmiş cihazlardan andulasyonla ve kişi odaklı çözümleri ile tanışmaları için kliniğine davet etti.

Editör: Haber Merkezi