DİTSO’dan Emniyete Ziyaret

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan, Meclis Başkanı Ahmet Acar, üyeler, İlker Çalışkan, Nedim Soyaltın, Mehmet Çetinkaya, Salih Otursun, Meslek Komite Başkanı Metin Avcı ve Ömer Tombuloğlu, görevine yeni başlayan Dinar İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

Yeni görevinin ilçeye ve memlekete hayırlı uğurlu olmasını dileyen Dinar TSO Başkanı Abdullah Bağırkan, Türk Polis Teşkilatı’nın gece gündüz demeden 7/24 görevi başında olduğunu ifade ederek şunları söyledi, “İnsanoğlunun güvenlik içinde yaşama ihtiyacı insanlık tarihiyle başlamıştır. Diğer ihtiyaçların yanında özellikle güven içinde yaşama, saldırılardan korunma içgüdüsü, insanları bir araya getirerek toplumla beraber devlet denilen organizasyonun doğmasında önemli rol oynamıştır. Devlet olarak örgütlenmiş toplumlarda, düzenin ve güvenliğin sağlanması her zaman devletin en temel görevidir. Bizde şahsımız ve odamız olarak her zaman Türk Polisinin yanındayız” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik içerisinde Dinar’a hizmet edeceklerini söyledi. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi