Diş hekimleri Afyon'da buluşacak
Afyonkarahisar, Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve HumanTech'in işbirliği ile Uluslararası Dental Kongresi'ne ev sahipliği yapacak.

Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve HumanTech firması, Afyonkarahisar Uluslararası Dental Kongresi'ni düzenleyecek. Uşak Diş Hekimleri Odası'nın da destek verdiği Kongre, 17 Nisan'da, sabah saat 9'da Güral Afyon Otel'de başlayacak. Türkiye'nin yanı sıra Almanya ve İran'dan 60'a yakın diş hekiminin katılacağı toplantıda, diş hekimliğinin geldiği nokta incelenecek. 18 Nisan'da ise Ballıpınar Ağız ve Diş Merkezi'nde hayvan kemiğine implant uygulaması ve canlı cerrahi gerçekleştirilecek. 
MARKA DEĞER OLMAK İÇİN
Uluslararası Dental Kongresi hakkında bilgi veren Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sahibi Nevzat Ballıpınar, "Afyonkarahisar'ın sağlık turizminde öne çıkması için uluslararası organizasyonların da gerçekleştirilmesi gerekiyor. Biz de önemli bir uluslararası organizasyonu düzenleyeceğiz. Çoğunluğu Almanya ve İran'dan gelecek diş hekimlerini karşılayacağız, ağırlayacağız ve şehrimizi tanımalarını sağlayacağız. Afyon'un diş tedavisinde de marka değer olmasını istiyoruz" dedi. 

Editör: Haber Merkezi