Dinar’da Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı.

Bölge Müdürlüğümüze bağlı tüm İşletme Müdürlüklerinde eş zamanlı icra edilen Orman Haftası programları çerçevesinde Dinar İşletme Müdürlüğümüzce organize edilerek, Dinar ilçe Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Dinar İlçesinde faaliyet gösteren okul müdürlükleri ve 100 öğrencinin katılımıyla Dinar Çakıcı köyünde etkinlik yapıldı.

Etkinlik Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya'nın ilk fidanı toprakla buluşturması ile başlanıldı.Ayrıca İlçe jandarma Komutanı Levent Keskin, Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Orman İşletme Müdürü Tuncer Yalçın, işletme personeli, okul müdürleri, asker ve öğrenciler sahaya 50 adet sedir ve 350 adet kızılçam fidanı dikerek etkinliğe katkıda bulundu. Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya "Ormanların toplumdaki önemi ve faydaları hakkında bilgilendirme yaparak, doğal bir kaynak olarak geçmişten bize emanet olan ormanların korunması ve dahada arttırarak gelecek nesillere emanet edilmesi gerektiğini” belirtti. Ayrıca sıfır atık projesi kapsamında herkesi destek vermeye davet ederekkonunun önemine değindi.

Program sonunda Dinar Orman İşletme Müdürlüğümüzce hazırlanan hediyelerIlçe kaymakamı Selami Kapankaya tarafından katılımcılara takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi