Dinar’da, din adamları iftarda bir araya geldi

Dinar Belediyesi tarafından ilçemizde görev yapan din adamlarına bir iftar yemeği verildi.

İlçemizde görev yapan din adamları Dinar Belediyesi tarafından verilen bir iftar yemeği ile bir araya geldi. Dinar Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Dinar İlçe Müftüsü Şahin Yaşar, daire müdürleri ve çok sayıda din görevlisi ve aileleri katıldı.

İftar Programında bir konuşma yapan Başkan Acar;” Sevgili Dinar görevlileri arkadaşlarım ve aileleri hepiniz iftar programına hoş geldiniz. Bu mübarek günde sizler gibi kutsal görevde bulunan din adamları ile birlikte olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Her zaman yanınızdayım arkanızdayım. Bayramınız Şimdiden Mübarek olsun.” dedi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Dinar İlçe Müftüsü Şahin Yaşar ise;” Bugün bizi bir araya getiren Değerli başkanımıza teşekkür ediyorum. Dinar’ın kendine has özellikleri var. Başkanımız şahsına muasır belki bir benzerinin ve eşinin Türkiye safında olmadığına kanaat ettiğim Saygıdeğer Başkanıma kendisi Dine, Diyanete camiamıza camimize muhabbeti olan birisi son derece mütevazı bir insan. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, saygılar sunuyorum”dedi.

Akşam ezanının okunması ile birlikte oruçlarını açan davetliler iftar sonunda böyle güzel bir birlikteliği sağladığı için başta Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar olmak emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi