Dinar Yardım Sevenler Derneğinin 44. yıl dönümü

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesinin 44. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesi Buhurcular Huzurevi Başkanı Aynur Toker öncülüğünde dernek yönetim kurulu üyeleri Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstü önünde bir etkinlik düzenledi.

Yapılan program akabinde Başkan Toker ve beraberinde bulunan heyet ilçe Kaymakamı Selami Kapankaya’ya makamında ziyaret gerçekleştirdi. 1928 yılında kurulan Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin 92. Dinar Şubesinin ise kuruluşunun 44. yılı olduğunu dele getiren Başkan Aynur Toker, derneğin çalışma ve faaliyetleri hakkında Kaymakam Kapankaya’ya bilgi verdi.

Derneğin kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kapankaya ise, ziyarete gelen heyet ile Dinar hakkında sohbet ederek, ülke genelinde ve Dinar ilçesinde var olan uyuşturucu kullanımı hakkında karşılıklı istişare ve görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakamlıkta yapılan görüşme sonrasında Başkan Toker ve beraberinde bulunan heyet Belediyeye gelerek Başkan Nihat Sarı’ya ziyarette bulundu. Belediye başkanlık makamında ağırlanan dernek yönetimine Başkan Sarı, Yardım Sevenler Derneğinin kuruluş yıl dönümünü kutlayarak dernek üyelerini tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi