Dinar Sanayi Sitesi Esnaflarından Başkan Acar’a Tam Destek

Dinar Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar eski ve yeni sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Kendisinin de yıllardır sanayici olduğunu, sanayi esnaflarını çok iyi tanıdığını belirten Başkan Acar her yerde olduğu gibi burada dasanayi esnafı Ali Akpınar tarafından çiçeklerle karşılandı. Yeni Sanayi Sitesi esnafları tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başkan Acar tek tek esnafları dolaşarak kucaklaştı. Sanayi sitesi esnaflarının tam destek verdiği Belediye Başkanı Saffet Acar yaptığı ziyaretlerde şunları söyledi, “Dinar sanayi sitemizde yıllardan beri fabrika çalıştırıyor, vatandaşlarımıza iş imkânları sağlamaya devam ediyoruz. Yıllardan beri sanayimizde birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte çalıştık. Yeri geldi beraber üzüldük, yeri geldi hepimiz sevindik. Sanayi sitemizde çok büyük bir aile olmayı başardık. Siz değerli esnaflarımızın dert ve sorunlarını yakından biliyorum. Son olarak bildiğiniz gibi sanayimizin bütün caddelerini asfaltladık. Sizlerin çok daha iyi ortamlarda çalışmalarını sağlamak adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ben de sizin gibi bir sanayi esnafı olarak her zaman olduğu gibi bu dönemde de desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Esnaflar Başkanımızın Arkasındayız

Dinar Sanayi sitesi esnafları her zaman yanlarında olan ve kendilerine büyük destek veren Başkan Saffet Acar’a ziyaretinden ötürü teşekkür ettiklerini ve destek olacaklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Acar’ın her türlü dert ve sıkıntılarına koştuğunu da ifade eden esnaflar şöyle konuştu, “Herkes biliyor ki Saffet Acar beyefendi, herkesin derdiyle ilgilenen bir şahsiyet. Gariban babası, ailelerin iç sorunlarına da kadar duyarlılık gösterip çözen birisi. Dolayısıyla başkanımızın arkasında yer almak ve ona destek vermek hepimizin görevidir” dediler.

Editör: Haber Merkezi