Dinar Polisi Silah Atma Konusunda Kararlı

Dinar’da yaz aylarında geçrekleştirilen düğünlerde ya da farklı organizasyonlarda silah atmanın önüne geçmek için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine Drone kursu verilmiş ve İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir adet drone teslim edilmişti.

Umut Gazetesinin de Artık Dinar’da Silah Atılmayacak şeklinde manşetten verdiği haberler polisimizin bu konuda ne kadar kararlı olduğu anlaşılmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerden sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinde bulunan alış-veriş merkezlerine, tuhafiyecilere, düğün salonu girilerine ve diğer bütün esnaflara düğünlerde silah atılmaması için uyarı afişleri dağıttı.

Üzerinde Silah Atma Mutlu Bir Geleceği Karartma yazan broşür ve afişleri alan Dinarlı esnaflar dükkanlarının camlarına bu yazıları yapıştırarak vatandaşların görmesini sağladı.

Dinar Polisi Kararlı

Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü düğünlerde slah atılmasının önüne geçmek için gerekli bütün tedbirleri almaya devam ediyor. Bu kapsamda, gerekli toplantıların ve görüşmelerin yapıldığı emniyet müdürlüğünde poliğsler işi sıkı tutuyor.

Editör: Haber Merkezi