Dinar Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Dinar Belediyesi tarafından 6-7-8-9 Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenen Ramazan etkinlikleri belediye hizmet binası önünde devam ediyor.

Dinar Belediyesi Ramazan Etkinleri kapsamında 6 Haziran 2018 Çarşamba akşamı “Keyf-i Ramazan isimli etkinlik kapsamında Orta Oyunu, Gölge Tiyatrosu, Seyirlik Köy Oyunları ile Eğlenceli Yarışmalar Belediye Kültür Merkezinde sahnelendi. Ramazan Etkinliklerinin vazgeçilmezi olan, izleyenlerin kahkahaları ile sahnelenen Karagöz ve Hacivat gölge oyunu ile başlayan gece, keyifli bir konser ile devam etti. Çeşitli dallarda sevilen şarkılarından, Ramazan için hazırlanan repertuvar ile “Ud-i Seyfi” tarafından verilen konserde, izleyenler şarkılara eşlik ederek keyifli bir gece geçirdi.

Dinar Belediyesi, Cuma ve Cumartesi akşamları devam ettireceği etkinlikler ile şehirde Ramazan coşkusunu yaşatacak. 8 Haziran 2018 Cuma akşamı “Keyf-i Ramazan isimli etkinlik kapsamında Orta Oyunu, Gölge Tiyatrosu, Seyirlik Köy Oyunları ile Eğlenceli Yarışmalar, 9 Haziran 2018 Cumartesi ise muhteşem bir “Fetih 1453 Mehteran Gösteri” ile son bulacak.

Editör: Haber Merkezi