DİNAR, ALİ ÖZKAYA’YI BAĞRINA BASTI

Dinar’da buluşan AK Parti Milletvekili Adayları, Dinar merkeze bağlı mahalle muhtarları, köy muhtarları, Dazkırı, Başmakçı, Evciler Ak Parti İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte akşam yemeğinde görüştü.

Çok Yoğun bir katılımın olduğu programda AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel ve Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven birer hoş geldiniz konuşması gerçekleştirdi. Akabinde ise beş Milletvekili adayı davete katılanlara seslendi.

İlk olarak konuşan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Fatih Beder, AK Parti’nin kurulduğu ilk günden bugüne birlik ve beraberliğini hiçbir zaman bozmadığını, daha da bunun üstüne partiye katılanların olduğunu ifade ederek, ‘Her gittiğimiz ilçede çok iyi karşılanıyoruz. Afyonkarahisar’da hedefimiz beşte beş yapmak. Sizleri hiçbir zaman mahçup etmeyeceğiz. Hepinizi yeniden partinize sahip çıkmaya davet ediyorum’ dedi.

Fatih Beder’in ardından kürsüye gelen dördüncü sıra Milletvekili adayı Akif Özkaldı ise, siyasette yeni görülse de Afyonkarahisar’a ve bölgesine hiçte yabancı olmadığını, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte bir çok baraj ve gölet projesine imza attığını belirtti. 2002’den önceki hükümetler ile şimdiki hükümetin farkının ortada olduğunu ifade eden Özkaldı konuşmasının devamında şunları kaydetti, ‘Bu bölgede tarımsal sulama çok önemli. Önceden her ilçede bir gölet anca vardı. Ancak şimdi ise bin günde bin gölet projemiz ile Afyonkarahisar’daki gölet sayımızı yüz’e çıkarmayı hedefliyoruz’ dedi.

AK Parti’nin hedeflerinin git gide yükseldiğini,  bu hedefler doğrultusunda vatandaşı çok iyi dinlediklerini söyleyen AK Parti Afyonkarahisar üçüncü sıra Milletvekili Adayı Prof Dr. Remziye Sıvacı, Dinar ve bölgesine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerde ön plana sorun ve talep olarak TOKİ evlerinin yapılması ve işsizliğin ortadan kaldırılması gibi sorunların çıktığını, bu sorunların ise yeniden AK Parti iktidarıyla çözülebileceğinin herkese anlatılması gerektiğini ifade etti.

İkinci sıra Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya AK Parti tarafından organize edilen yemek programında yaptığı konuşmada, geçen dönem çok az bir farkla milletvekili olmadığını, kendilerine verilen görevi her zaman layıkıyla yerine getirdiklerini belirtti. AK Parti’nin oy oranının diğer bölgelere göre Dinar ve çevresinde düşük olduğunu ancak bu dönem Afyonkarahisar genelindeki oy oranı ortalamasını geçeceklerini ifade eden Özkaya şöyle konuştu, ‘AK Parti hükümeti zamanında Dinar’a yapılan yatırımlar ortadadır. Ceza evi, hastane, Orman İşletme Müdürlüğü, Kredi Yurtlar Kurumu, Okul Pansiyonları, anaokulu, TOKİ evleri ve doğalgaz gibi birçok projeye imza attık. Bundan sonra ise bölgemiz için daha fazlasını yapacağız. Donbay ovası olarak adlandırdığımız bölgenin kapalı sulama istemini yaparak çiftçilerimizi rahatlatacağız. Otuz yıl çalışacak olan termik santral ile beş bin kişiye iş imkânları sunulmuş olacak. Ancak bu bölgede AK Parti’nin oy oranını % 60’ın çok daha üzerine çekmeliyiz. Bugün bölgesel milliyetçilik yapmayacaksak hiçbir zaman yapamayız. İktidar partisi ikinci sırayı Dinar’a verdiyse, biz de en yüksek oy oranı ile buna cevap vermeliyiz’ dedi.

Gecede son olarak konuşan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili ve Milletvekili Adayı Halil Ürün, Dinar ve bölgesini karış karış gezdiklerini, Ak Parti teşkilatlarının 7 Haziran’daki genel seçimlere hazır olduğunu gördüklerini söyledi. Bu seçimin diğer bütün seçimlerden çok daha önemli olduğunu bir kez daha belirten Ürün, Türk halkına sonuna kadar güvendiklerini ve milletin seçim günü gerekeni yapacağına inandıklarını söyledi.


 

Editör: Haber Merkezi