Dinar AK Parti’den Basın Açıklaması

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, yerel seçimle ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında:

“Ak parti Dinar ilçe Teşkilatı olarak 31 Mart 2019 seçimleri için bilindiği üzere Hepsi birbirinden değerli 5 güzide Belediye Başkan aday adayı ile adaylık süreci devam etmekteydi.

Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile kurulan Cumhur ittifakı sağlam birliktelik ile Tüm Türkiye’de devam etmekte.

Genel merkezimizin kararıyla Dinarımız da, Cumhur ittifakı Ortak adayı Dinar Belediye Başkan Adayımız Ak Parti den Nihat SARI olmuştur. Dinarımız için hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Bu süreçte partimizde aday adayı olan birbirlerini destekleyen ve Genel merkezimiz ne derse Başımız gözümüz üstüne diyen. Ahmet Çetin beye, Neşe Taşpınar Hanıma, Burhanettin Yüksel kardeşime, İrfan Cihan ağabeyimize, Muharrem Öztürk Hocamıza Partimiz adına, ilçe teşkilatım adına Minnettar olduğumuzu bildirir. Destekleri için kendilerine teşekkürü borç bilirim.

Dinar'ı AK Belediyecilik ile tanıştırmak için Tüm Partililerimizle ve İttifağımız olan Milliyetçi Hareket Partili Dostlarımızla birlikte yürekten çalışacağımızı bildirir,

Tüm Dinarlı Hemşehrilerimiz den bu ittifak'a destek olmalarını bekler, Geçmişte yaşanmış tüm olumsuzlukların üzerine silgi çekip Hep Birlikte daha güzel bir Dinar İçin, yepyeni Bir Dinar İçin, Değişim için, Birlik beraberlik için, sağ sol demeden, Yaradılanı Yaradan dan ötürü seven, daima ileriyi gören bir Dinar İçin..

Tüm Hemşehrilerimizin Oylarına Talip olduğumuzu bildirir.

Saygılar sunarım.

İdris ER

Ak parti Dinar ilçe başkanı”dedi.

Editör: Haber Merkezi