Dilek ve Ekibi, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Dilek ve yönetim ekibi, kalabalık bir şekilde esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Hafta sonu ziyaretler gerçekleştiren Başkan Adayı Hakan Dilek ve ekibi, 2. Sanayi Sityesi ile ziyaretlerine başladı. Dilek ve ekibi esnaflar tarafından samimiyetle karşılandı. Her girilen dükkan ve işletmede esnaflar, Dilek ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirttiler. Dilek’i Başkan olarak görmek istediklerini ifade eden sanayi esnafı, Dilek ve yönetimine şimdiden hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini dile getirdiler.

DİLEK, ESNAFLARLA HASRET GİDERDİ

Başkan adayı Hakan Dilek, 2. Sanayi ziyaretinden sonra Sahipata Pazar Yerindeki esnaflarla buluştu. Daha önce de bu pazar yerindeki esnafları ziyaret eden Dilek ve ekibi, burada da esnaflarla hasret giderdi. Pazar yerinin ardından Park Afyon AVM arkasında bulunan esnaflarla buluşan Başkan Adayı Hakan Dilek, bu bölgedeki esnafların da şehir ekonomisi açısından çok önemli olduğunu ifade etti. Buradaki esnaflar da Dilek ve ekibini misafirperver bir şekilde ağırladı.

OTO PAZARI VE GALERİCİLER SİTESİNE ZİYARET

Cumartesi gününü bu şekilde dolu dolu geçiren Başkan Adayı Dilek, pazar gününü de esnaflara ayırdı. Oto pazarı ve galericiler sitesine ziyarette bulunan Dilek, meslek ayırmaksızın herkesi kendilerinden gördüğünü ifade etti. Sahipata'da bulunan Oto pazarı ve galericiler sitesinde ziyaretler gerçekleştiren Dilek, kendisi ile sohbet etmek isteyenleri kırmadı. Uzun uzun muhabbetler gerçekleştiren Dilek ve ekibinin samimi tavırları, soğuk havada insanların içini ısıttı.

'7 GÜN VE 24 SAATİMİZİ ONLARA AYIRACAĞIZ'

Ziyaretlerini esnaflarla ve vatandaşlarla koyu sohbetler içerisinde geçiren Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Dilek, "Bir kez değil, seçildiğimiz zaman sürekli esnafları ziyaret edeceğiz. Onların dertlerini sıkıntılarını dinleyecek, bir problem yaşadıklarında ilk biz koşacağız. Onlar bizi yarım saatlerini ayırıp oy kullanarak seçecekler, biz ise 4 yıl boyunca 7 gün ve 24 saatimizi onlara ayıracağız. Gittiğimiz her işletmede, girdiğimiz her dükkanda ve elini sıktığımız her esnafın gözlerinde bizi gördüklerindeki mutluluğu görünce, biz de çok mutlu oluyoruz. Esnaflarımızın bana ve arkadaşlarıma gösterdikleri alaka için, onlara teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi