Destine Hatun Yurdunda “Biz Bize Moral Akşamları” etkinliği düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla hayata geçirilen, “Biz Bize Moral Akşamları” etkinliği Afyonkarahisar Destine Hatun Yurdunda yapıldı.

Destine Hatun Yurdunda düzenlenen etkinlik kapsamında öğrencilere müzik dinletisi öncesi meşhur Afyon sucuğu ve köfte ikram edildi. İkramların ardından öğrenciler canlı müzik dinletisine katılarak, doyasına eğlendi.

Yurtta düzenlenen moral akşamlarına ilişkin konuşan İl Müdürü Kasapoğlu: “ Yurtlarımızın sadece barınma yeri değildir. Öğrencilerimiz burada; spor, kültür, sanat gibi etkinliklerden de faydalanabiliyor. Bu gençlerimizin her biri bizim geleceğimiz. Geleceğimiz olan gençleri biz, ne kadar sıhhatli ne kadar donanımlı ne kadar kültürlü yetiştirirsek bu çocuklar Allah’ın izniyle Teknofest genci ve Asım’ın nesli gibi geleceği ilmek ilmek okuyacak ve bu toprakları dünyanın en büyük merkezi haline getirmiş olacaklardır. Biz de yurtlarda kalan öğrencilerimizin tamamına mesai arkadaşlarımızla beraber elimizden geldiğince çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerde düzenlenen etkinliklerden memnun olduğunu, etkinliklerin sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi