Demirkırkan:"Ülkemi seviyorum, hayır diyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, merkezde Ambaryolu esnafını ziyaret ederek referandumda "Hayır" oyu verilmesi çağrısı yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, merkez ilçede Ambaryolu esnafını ziyaret ederek Anayasa Değişikliği Paketi'nin oylaması ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Demirkırkan, "Anayasa Değişikliği Paketi'ne bir siyasetçi olarak 'hayır' diyorum. Bunun yanı sıra bir baba olarak ve bir vatandaş olarak da ülkemin ve çocuklarımın geleceğinden kaygı duyduğum için 'hayır' diyorum" dedi. 
"YİNE Mİ 'KANDIRILDIK' DİYECEKLER?"
Demirkırkan, "Bu Anayasa Değişikliği Paketi'ni oyladıktan sonra bir daha 'kandırıldık' deme şansımız yok. Hatırlayacaksınız. 2010 yılındaki referandumda FETÖ örgütünün bir numarası olan Fethullah Gülen, mezardaki ölüleri bile kaldırıp evet oyu verdirmekten bahsetmişti. Bugün geldiğimiz noktada, FETÖ'nün desteğiyle 2010 referandumda evet oyu çıkartan AKP, 'Kandırılmışız' diyor. Nisan'da yapılacak referandum, 'Kandırıldık' diyeceğimiz bir rejimi ve ülkeyi bile bize bırakmayabilir" diye konuştu. 
TÜRKİYEMİZ TEK ADAMLIĞI KABUL ETMEYECEK
Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman ülke ve halkın yararına düşündüklerini hatırlatan Kemal Demirkırkan, "Bizim son 15 yıldaki tüm uyarılarımız istisnanız çıktı. Yine uyarıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı ve AKP'liler, 'evet' oyunu gözden geçirsinler. Şu süreçte ülkeye yapacakları en iyi hizmet bu olacaktır. İnanıyorum ki referandumda halkımız sandığa giderek 'hayır' oyu verecektir. Türkiyemiz, tek adamlık rejimini asla kabul etmeyecektir" ifadelerini kullandı. 
Editör: Haber Merkezi