Demirkırkan:"İktidara hazır olmalıyız"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Koordinasyon Toplantısı'nda konuşan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek "CHP olarak iktidara hazır olmalıyız" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Koordinasyon Koplantısı yapıldı. CHP İl Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen toplantıya CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Koksal'ın yanısıra İl Başkan Yardımcıları Vedat Sever, Hatice Gök, Ahmet Salih Çiçek, tüm CHP ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları katıldı.
CHP İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan toplantının açılışında yaptığı konuşmada, yönetim kurulu tarafından bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. örgütlerin önümüzdeki döneme hazır olmaları gerektiğini belirten Demirkırkan "Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar belli. Ekonomik sıkıntılar, terör ve hergün gelen şehit haberleri, dış politikada yaşanan sıkıntılar artarak devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde en önemli müttefikimiz, 3,5 milyon vatandaşımızın yaşadığı Almanya Ermeni soykırım tasarısını kabul etti. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Mevcut iktidarın bu işlerin altından kalkamadığı ortada. Yakın bir dönemde seçim olması ihtimali çok fazla. Biz örgütlerimizle bu seçime hazır olmalıyız. Tüm Atatürkçüleri, demokratları, Cumhuriyet'e inanan insanları CHP bayrağı altında toplamaya ve iktidara hazır olmalıyız" dedi.
HEDEFE BİRLİKTE VARACAĞIZ
Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının yaptığı sunmun ardından Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal söz aldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki çalışmaları hakkında bilgiler veren Burcu Köksal "Herbirimiz elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bizler Meclis'te sizler burada CHP yönetimleri il ve ilçe başkanlıkları, kadın ve gençlik kollarımız ve üyelerimiz bu iktidardan kurtulmak için, gece gündüz demeden çalışıyor. Bu toplantı ile örgütlerimizin eksiklerini bir an önce ortaya koyup, birlikte çalışarak hedefimize varabiliriz" diye konuştu.
KURTULUŞUN TEK REÇECETESİ CHP
Toplantıda söz alan ilçe başkanları yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi. Toplantı sonrası yapılan ortak açıklamada "Ülkemiz içinde bulunduğu bu zor dönemden kurtuluşun tek reçetesi CHP iktidarıdır. Ülkemizin katlanarak artan sorunları karşısında CHP örgütleri olarak Önümüzdeki dönemi ancak birlik ve beraberlik içinde atlatabileceğimiz düşüncesiyle tüm partililerimizi, Cumhuriyet'e, demokrasiye, parlementer sisteme ve laikliğe inanan vatandaşlarımızı AKP'ye karşı dimdik ayakat duran CHP şemsiyesi altında birleşmeye davr ediyoruz" denildi.
 
Editör: Haber Merkezi