Demirkırkan: “Uzlaşma kültürü teröre karşı da sürsün”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel'i ziyaret etti. Demirkırkan, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından siyasette yaşanan uzlaşma ikliminin, teröre karşı da sürmesi gerektiğini belirtti
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel'i ziyaret ederek istişarede bulundu. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin ardından Türk Siyaseti'nde yeni bir sayfa açıldı. Partiler, siyasi görüşlerinin dışında ülkenin bütünlüğü ve vatanın bağımsızlığı için ortak hareket edebildiler. Bu uzlaşma kültürünün devamından yanayız" dedi.
TERÖR HEPİMİZİN CANINI YAKIYOR
Ülkemizin terör saldırıları ile zor bir süreçten geçtiğini aktaran Demirkırkan, "Son günlerde yaşanan terör saldırıları hepimizin canını acıtıyor. Yaşadığımız bu uzlaşma iklimi, terörün de bitirilmesi için bir fırsattır. Teröre karşı birlikte hareket etmeli, mücadele etmeli ve terörü bitirmeliyiz" diye konuştu.
EL ELE VERELİM, ÜSTESİNDEN GELELİM
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel ise 'Söz konusu vatansa gerisi teferruat' diyerek siyasi partiler arasında gelişen istişare kültürünün devam ettirilmesini istedi. Demirel, "Terör ülkemizin önemli bir sorunu. El ele verirsek, terörün de üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.
ADALET VE KALKINMA PARTİSİ'NE ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu olan ve Meclis'te temsil edilmeyen partilere gerçekleştirilecek ziyaretlerin süreceği bildirildi. CHP İl Yönetimi, yarın (23 Ağustos 2016) saat 12:00'da Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunacak.
 
Editör: Haber Merkezi