Demirkırkan: "Tüm mğdurlara CHP sahip çıkacak"

CHP İl Başkanları toplantılarının 4'üncüsü, 23-24 Eylül 2016 tarihlerinde CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlığında Kahramanmaraş'ta gerçekleştirildi.

CHP İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan toplantı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Demirkırkan ülkemizdeki ve bölgedeki hassasiyetler ve terör olayları nedeniyle çok yoğun güvenlik önlemleri altında toplantılar yapıldığını ifade etti. 
Demirkırkan, "İç ve dış siyasi konuların değerlendirildiği iki günlük toplantı, Genel Başkanımız'ın kapanış konuşması ile tamamlanmış oldu. Sayın Kılıçdaroğlu  toplantıda yaptığı konuşmada CHP’nin ülkedeki tüm mağdur edilen gruplara sahip çıkacağını, bunu yaparken siyasi görüşü, dini, mezhebi gibi kriterlerin önemli olmadığını ifade ettikten sonra tüm il başkanlarına bölgelerindeki tüm mağdur insanlara sahip çıkma emrini verdi" dedi. 
MAĞDURLAR TALEPLERİNİ ANLATTI
Demirkırkan, şöyle devam etti:
"Tüm vatandaşlarımıza huzur, barış ve kardeşlik içinde yaşanacak bir ülke sözü verdi. Oldukça verimli geçen Kahramanmaraş toplantısı sırasında mağdur yakınlarının genel başkanımıza ulaşma ve dertlerini anlatma isteği nedeniyle izdiham yaşandı. Bu nedenle toplantı programında olmamasına rağmen OHAL mağdurları ile özel bir toplantı yapıldı. Biz Kahramanmaraş’ta ülkemizin doğu ve güneydoğusunda yaşanan sıkıntıları yerinde görme fırsatı bulduk. Bu bölgede bir yandan PKK terörü, diğer yandan PYD ve İŞİD terörü nedeniyle vatandaşlarımızın çektiği sıkıntıları yerinde gördük , bizzat yaşadık. Ayrıca ilimizin sorunlarını ve il örgütümüzün çalışmalarını da ifade etme imkanı buldum. Ülkemizin değişik illerinde yapılan ve o ilde ciddi bir seferberlik yaratan bu toplantıların tüm vatandaşlarımıza ve partimize önemli katkılar sağlayacağına eminim."
Editör: Haber Merkezi