Demirkırkan: “Orta yolu CHP buldu”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Afyon Şeker Fabrikası'nda kamyoncuların eyleminin mutlu sonla bitmesini sağladı. Demirkırkan, kamyon şoförlerinin itirazlarını Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Altunkalem'e iletti. Altunkalem de kamyoncuların talebini kabul etti
 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Afyon Şeker Fabrikası'na pancar getiren kamyon şoförlerinin sesinin duyurulmasını sağladı. Kamyon şoförleri, Şeker Fabrikası'na pancar getiren kamyonların fabrika içine daha düzenli olarak alınabilmeleri için dün başlatılan parkur uygulamasının kamyonlar için çok zor olduğu, dönüşlerin dar olması nedeniyle manevra yapamadıklarını, çok zorlandıklarını ifade ettiler. Kamyon şöförleri dün başlayan uygulamayı protesto etmek için araçlarını fabrika girişine park ettiler.
DEMİRKIRKAN'I DAVET ETTİLER
Kamyon şoförleri, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan'ı aradı. Demirkırkan, kamyon şoförlerinin daveti üzerine Afyon Şeker Fabrikası önüne gitti. Burada şoförlerin sıkıntılarını dinleyen Demirkırkan, Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Altunkalem'i arayarak durumdan haberdar etti. Altunkalem, eylemin yapıldığı alana gelerek şoförlerin taleplerini dinledi, Demirkırkan'ın da ricasını kırmayan Altunkalem, kamyon şoförlerinin Fabrika'ya eskiden olduğu gibi girmesine izin verdi.
SORUNA NEDEN OLAN DEĞİL SORUNU ÇÖZEN
Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "Bu olay bizi onurlandırmıştır. Kamyon şoförü arkadaşlarımızın yaşadıkları sorunla ilgili çözüm makamı olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ni görmeleri ve bizi davet etmeleri bizim için çok önemlidir. Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Altunkalem'in de şoförlerin taleplerini yerine getirmesi de yine çok güzel bir harekettir. Cumhuriyet Halk Partisi, yapıcı tutumuyla bundan sonra da çalışmalarına devam edecek, soruna neden olan değil, sorunu çözen parti olarak halkımızın umudu olmayı sürderecektir" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi