Demirel: “Büyük üzüntü yaşadık”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Heyeti, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular
 
Artvin’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetinin teröristlerce silahlı saldırıya uğraması nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak olayın çok yönlü olarak araştırılması gerektiğini söyledi
 
Artvin’e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında PKK’lı teröristlerin saldırısına uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetinin yaşadığı olay nedeniyle MHP Heyeti tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.
MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ve MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
ALÇAK SALDIRIYI KINIYORUZ
Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü en fazla ihtiyacı olduğunu dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetine yapılan terör saldırısının kabul edilemez olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Demirel, “Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP heyetine yapılan saldırı Türkiye’ye yapılmıştır. Ana muhalefet partisinin genel başkanına ve heyetine böyle bir terör saldırısı asla kabul edilemez. Türkiye teröre asla teslim olmayacaktır. Saldırı esnasında bir askerimizin de şehit olması nedeniyle büyük acı yaşıyoruz. Allah mekânını cennet eylesin” dedi.
OLAY ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRILMALI
Terör saldırısının aydınlatılması gerektiğini söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ise, “BU menfur saldırı sadece CHP’ye değil ülkemize karşı yapılmıştır. Terörün dini, milleti, mezhebi olmaz. Bu alçak teröristlerle sonuna kadar mücadelemizi sürdürmeliyiz. Sayın Kılıçdaroğlu başta olmak üzere herkese geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz. Ayrıca bir askerimizin şehit olması acımızı daha da artırmıştır. Allah rahmet eylesin” dedi.
 DEMIRKIRKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle MHP heyetine teşekkür eden Demirkırkan, “Son dönemde terör olayları nedeniyle ülkemiz büyük acılar yaşamaktadır. Her gün şehit haberleri nedeniyle yüreklerimiz sızlıyor. Böyle bir dönemde Genel Başkanımıza yapılan saldırı bizi çok üzdü. Ancak terör olayları sonrası ülkemizde siyasi partiler arasında yaşanan olumlu hava tek teselli noktamızı oluşturuyor. Terör saldırısında şehit olan askerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi. 
 
Editör: Haber Merkezi