Demir, “Kurban Paylaşmak Allaha Yakınlaşmaktır”

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile çalışmalarını hızlandırdığını açıkladı.

Yaklaşan Kurban Bayramı ve çalışmalar ile ilgili olarak Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet DEMİR tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında: "Kurban Bayramına sayılı günlerin kaldığına" dikkat çekildi.

Her yıl olduğu gibi, hayırsever vatandaşlarımız vasıtası ile çok sayıda ihtiyaç ve muhtaç sahiplerine yardımda bulunduklarını belirten Mehmet DEMİR;"Yüce Allah’ımızın da buyurduğu gibi ‘Ameller niyetlere göredir’ kaidesi ile hayırsever vatandaşlarımızın adına Kurban kesimleri gerçekleştireceklerini, bunun için 'Kurban Paylaşmak Allaha Yakınlaşmaktır’ sloganı ile çalışmalarına başladıklarını " belirtti.

Mehmet DEMİR açıklamasında; “ Ülke genelinde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde büyük çalışmalara imza atan Derneğimiz, gerek vekâlet ve gerekse yapılan bağışlar ile kurbanların emin eller ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır. Yüce Mevlam Kur'an-ı Azimüşan'da 'Artık ondan hem kendiniz yiyin hem de yoksula - fakire yedirin (Hacc Suresi 28)' buyurmaktadır İbadetler kulu Allah'a yakınlaştıran güzel birer vesiledir. Kurban Kulluk bilincinin oluşması ve pekişmesine katkı sağlar. Aynı zamanda, Ümmet Coğrafyasındaki Mazlum ve Mağdurlar ile bir araya gelmemize vesile olan bir ibadettir.

Bu yıl için Kurban bedellerimiz, Afrika 90 Euro, Asya 100 Euro,Türkiye, Filistin kampları 200 Euro, Gazze 300 Euro olarak belirlenmiştir. Kurban bedellerini İl Temsilciliğimize elden teslim edebileceğiniz gibi, derneğimizin banka hesaplarından ek masraf ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

Allah şimdiden keseceğiniz kurbanlarınızı kabul, yapacağınız yardımları makbul eylesin” dedi.

Editör: Haber Merkezi