Değirmenayvalı’da MHP’ye yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı Değirmenayvalı Kasabasını ziyaret ederek belde halkı ile bir araya geldi. Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, yoğun ilgiden dolayı belde halkına teşekkür etti. Değirmenayavalı Belediye Başkanı Erol Barutcu ise kasabaya vermiş olduğu desteklerinden dolayı MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı belde ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi, merkezde yaptıkları 8 belde ziyaretlerinde teşkilatlanma atamasını gerçekleştirdi. Kartal ve yönetimi, Değirmenayvalı belde teşkilatını ziyaret ederek kasaba halkı ile bir araya geldi. Belde halkının yoğun ilgili gösterdiği toplantı da Başkan Kartal parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kartal, vatandaşların yoğun ilgisine teşekkür etti

Vatandaşların Milliyetçi Hareket Partisine göstermiş olduğu yoğun ilgiden memnun olduklarını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, “Afyonkarahisar merkez ve merkeze bağlı 14 belde, 22 köy ve 58 mahallede Milliyetçi Hareket Partisinin teşkilatlanması noktasında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin görüş ve talimatlarının vatandaşlarımıza iletilmesi noktasında, ülkücü hareketin anlatılması noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Belde teşkilatlarımızda ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarımızla buluşarak, İlçe yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber davamızı anlatmaya devam ediyoruz. Hemen hemene tüm beldelerimizi dolaşarak teşkilat belde atamasını gerçekleştirdik. Bugünde Değirmenayvalı Kasabasındayız. Burada vatandaşlarımızın teşkilatımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri oldukça memnun etti. Bunda emeği olan Değirmenayvalı Belediye Başkanımız Erol Barutcu Beye teşekkür ediyorum. Kasaba halkının başkanımızdan memnun olması ve yapılan hizmetlerle beldenin çehresinin değişmesi bizleri memnun etmiştir” dedi.

Kartal, “Vekilimizin destekleri ile beldelerimizin çehresi değişti”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın destekleri ile Ankara’dan belediyelere gereken desteğin verildiğini sözlerine ekleyen Başkan Kartal, “Milliyetçi Hareket Partili belediyelerimiz şimdiye kadar kendi bölgelerinde vatandaşlarımıza vermiş oldukları sözlerin büyük bir kısmını yerine getirmişlerdir. Bu hizmetlerin kazandırılmasında MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey Ankara’dan, bizlerde il ve ilçe teşkilatı olarak ilimizde uyum içerinde çalışarak belediyelerimize yatırım kazandırmak için yoğun çalışma içerisindeyiz. Değirmenayvalı’da olduğu gibi diğer MHP’li belediyelerimizde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar” diye konuştu.

Barutcu, “Sözlerimizin büyük bir kısmını gerçekleştirdik”

Değirmenayvalı’ya yapılan hizmet ve yatırımlarla kasabanın çehresinin değiştiğini söyleyen Belediye Başkanı Erol Barutcu, desteklerinden dolayı MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a kasaba halkı adına teşekkür etti. Başkan Barutcu, “Yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeniyle bir araya gelememiştik ve bugün teşkilatımız ve belde halkımız ile beraberiz. Bu süreç içerisinde MHP Değirmenayvalı belde teşkilatımızın yerini de değiştirdik. Bugün ilçe başkanımız ve yönetim kurulumuzu davet ederek aynı zamanda yeni teşkilatımızı da açmış bulunuyoruz. Belde halkımızın teşkilatımıza göstermiş olduğu yoğun ilgiye teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğumuz günden bugüne beldemize en iyi hizmeti sunmak için ekibimiz ile beraber yoğun bir çalışma temposuna girdik. Allaha şükürler olsun, beldemizde gözle görülür hizmetler ve yatırımlar yaptık. Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği olan başta MHP MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye, İl Başkanımız Mehmet Kocacan Bey ve İl yönetimimize, İlçe Başkanımız Fevzi Kartal Bey ve ilçe yönetimimize, belediye meclis üyelerimize ve belediye personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi