DEĞİRMENAYVALI  HALKINDAN ŞİKAYET VAR! 
 
Afyonkarahisar’ın Değirmenayvalı beldesinde vatandaşlar yol konusunda sıkıntılı. 
 
Afyonkarahisar Merkeze bağlı Değirmenayvalı beldesinde, Şehit Ahmet mahallesi ve Selçuklu sokağında ikamet eden vatandaşlar, yol sıkıntısı çekiyor.Belediye Başkanı Adem Çavdar’ın, sırf kendisine muhalefet olan ve kendisine oy vermeyen köyde kimler varsa, bu uygulamaya maruz kaldığını ifade eden vatandaşlar, şunları söyledi, 
 
“Bizler bu kasabanın çocuğu bu kasabanın evladıyız, biz belediye başkanını desteklememiş olabiliriz sırf bizler kendisine oy vermedik diye, bize yapılan bu zulmü kabul etmiyoruz. 
 
 
Oy versekte vermesekte, kendisi bu kasabaya hizmet yapmak için onca vatandaşın oyunu alarak, belediye başkanı seçildi. Allah aşkına şu hale bakın, bu Allah’tan revamı bizlere yol yapmaya gelince hiçbir vatandaşın rızanı almadan, vatandaşın yılladır kullandığı mülki sınırlarını hiçe sayarak yada istimlak yapmadan iş yapmaya çalışıyor. 
 
 
 Bizler vatandaş olarak, mevcut yol nasılsa o şekilde hareket edin başkanım dediğimiz zaman da vay siz bana engel çıkarıyorsunuz, ne haliniz varsa görün gibi bir tavırla karşı karşıya kalıyoruz.  
 
 
Bizler yolun genişletilmesine elbette karşı olan kişiler değiliz ama, bu işin bir yolu ve yordamı vardır. Zaten arsalarımız dip dibe ve küçük. Kasabanın çoğu yeri parke taşıyla döşeli ma maalesef  başkan burada ayrımcılık yapıp, aklınca bizleri cezalandırmaya çalışıyor.  
 
 
Bu tamamen haksızlık, sırf birileri kendisine muhalefet oldu diye, onlarca vatandaşı burada mağdur ediyor.Selçuklu sokğımızın açılması ve yapılması için dilekçe verdik, söz verdiler ama maalesef bu sokakta hala hiçbir gelişme yok ve yapılmadı.Hiç bir zaman biz karşımızda bizi dinleyen bir başkan göremedik.  
 
 
Kendisi hiçbir zaman halkın içerisine çıkıp, bir sorun bir sıkıntı varmı diye ne sormuş ne de umursamıştır.Mahalle muhtarımıza da konuyu defalarca ilettik, ona rağmen yine sorun çözülmedi. Muhtarımızın verdiği cevap ise, benim elimde bir şey yok Başkan talimat vermesse ben ne yapabilirim dedi. 
 
 
 Biz şimdi ne yapalım önümüz kış yağmur yağdığı zaman kar yağdığı zaman çektiğimiz çileyi bir biz biliyoruz bir de Allah biliyor. Yollarımız dere yatağına dönüyor, alt yapımız kanalizasyonumuz yetmiyor.Belediyemizin önü resmen hurdalık gibi gidin görün, bizim burası birde belediyelik ,biz en gelişmiş köyden bile hizmet anlamında gerideyiz. 
 
 
Köylere hizmet götürme birliği bile, bizim belediyeden daha iyi çalışıyor, birçok muhtar köyünü resmen şehir gibi yaptı. Köylerde bile vatandaşın kapısının önünde çöp konteynırı varken, bizim burada bir tane konteynır göremezsiniz her köşe başı küllük, ve çöp yığını verilen oyun karşılığı böyle bir hizmetmidir? 
 
Bizim diğer kasabalardan neyimiz eksik. Bağımsız belediye başakanları bile köylerine hizmet yağdırırken, bizim burası iktidar parisinden olduğu halde, onlardan bile hala gerideyiz.Gelin isterseniz köyümüzün sıkıntılı olan yollarını gezelim, sizlerde buna şahit olacaksınız,biz burada Başkana iftira falanda atmıyoruz, neyse sıkıntı onu dile getiriyoruz. 
 
 
 
Bizler Bu memleketin bu köyün insanları olarak, Öncelikle sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’ndan, Sayın Valimizden, Sayın İktidar Partisi Milletvekillerimizden istirhamımız, lütfen  buraya gelip bizzat görsünler ve bu konulara artık bir çözüm bulsunlar. Belediye hiç kimsenin babasının malı değil, herkes gelip geçici önemli olan yapılan bir hizmet yada çakılan bir çivi bile varsa, bir Allah razı olsun dedirtebilmek şimdi bizler nasıl bu başkandan Allah razı olsun, herşeyimiz dört dörtlük her türlü hizmeti alıyoruz diyelim.” Dediler.
 
 
Editör: Haber Merkezi