Dazkırı, Kılıçdaroğlu'nu davet etti
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın öncülüğünde CHP ilçe örgütlerinin CHP Genel Merkezi yöneticileriyle buluşma toplantılarında sıra Dazkırı'daydı. Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Dazkırı'ya davet etti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal'ın öncülüğünde CHP ilçe örgütleri, CHP Genel Merkez yöneticileri ile buluşuyor. Bu çerçevede CHP Dazkırı İlçe Örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. CHP Grup Toplantısı'ndan sonra Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Dazkırı İlçe Örgütü'nün ziyaretinde CHP Dazkırı İlçe Başkanı Önder Şenyurt, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Dazkırı Belediye Meclis Üyesi ve CHP Dazkırı Kadın Kolları İlçe Başkanı Naciye İpek, Dazkırı Belediye Meclis Üyeleri Levent Diker, Yüksel Şenocak hazır bulundu.
BUYRUN DAZKIRI'YA GELİN
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal tarafından karşılanan CHP'li heyet, TBMM’nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı’na katıldı. Heyet toplantı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, "Sayın Genel Başkanım, sizi Dazkırı'ya davet ediyoruz. Sizi Dazkırı'da misafir etmek isteriz" dedi.
ÖRNEK BİR ÇALIŞMA TEMPOSU
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bu davete teşekkür ederek, "Biliyorsunuz, programlarımız önceden belirleniyor. Bu davetinizi de dikkate alacağız. Afyonkarahisar denilince Kocatepe'den başlayan Kurtuluş Mücadelemiz aklımıza geliyor. Şuanda da Milletvekilimiz Burcu Köksal Afyonkarahisar'da AKP'den kurtulmak için örgütlerimizle birlikte kurtuluş mücadelesi veriyor" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi