Davutoğlu’ndan, İscehisar Belediyesine Ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti 26. Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile birlikte ilçemize gelerek Belediye Başkanı Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

26. Başbakanımız ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ilçemizi ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, İlçemizin Mermerin başkenti olduğuna vurgu yaparak irili ufaklı 870 firmada yıllık 3 milyon ton mermer üretilerek dünyanın 114 ülkesine ihraç edildiğinin altını çizdi. Belediyecilik anlamında da ilçemizin hak ettiği yere gelmesi için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Şahin, İscehisar’ımızın geleceğine yön verecek çalışma ve projeler hakkında Davutoğlu’na bilgi vererek taleplerini iletti.

Ziyarette konuşan 26. Başbakanımız ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Afyonkarahisar ziyaretleri kapsamında İscehisar’da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Memleketimizin güzel hizmetlere ihtiyacı var. İscehisar için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapacağımız çalışmalar ile İscehisar’ın hak ettiği değeri görmesini sağlayacağız. Misafirperverlikleri dolayısıyla Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’e teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Program günün anısına karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Ziyarette Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, Demokrat Parti İscehisar İlçe Başkanı Yıldırım Mercan, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi