Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanından Vali'ye Ziyaret
Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Numan Benek Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Dernek çalışmaları hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Başkan Benek, ‘’Darıca Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz ve 7 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 7. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivalini yoğun bir katılımla ve başarıyla tamamladık. Festivalimize yoğun iş temposundan dolayı gelemeyen, ama sürekli desteği üzerimizde olan Sayın Valimize teşekkür ziyaretinde bulunmaktayız. Kendileri de bize büyük bir nezaket göstererek makamında kabul etti. Kendisine çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, “Değişik kültürlerin kaynaşması, gelenek ve göreneklerin yeni nesillere aktarılması açısından Kültür ve Dayanışma Derneklerimiz tarafından düzenlenen faaliyetler çok önemlidir. Geçen yıl Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivaline katıldım. Gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Bu yıl ise işlerim nedeniyle katılamadım ama gönlüm oradaydı. Bu anlamda 7. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivalinin 70. Yıllara erişmesini diliyor, Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ise başarılı çalışmalarını diliyorum .” dedi.
Ziyaretin sonunda günün anısına Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Numan Benek tarafından Vali Balkanlıoğlu’na plaket takdim edildi.
Editör: Haber Merkezi