Dalyan,“Örnek bir dernek olacağız”

Küçük Kalecikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi tanışma toplantısında bir araya geldi

İl Dernekler Müdürü Ahmet Nuri Gök’ün yanı sıra bazı oda ve dernek başkanları, şehrin önde gelen işadamları ile çok sayıda Küçük Kalecikli’nin katıldığı Küçük Kalecikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tanışma toplantısı bir düğün salonunda yapıldı. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dalyan, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Taşpınar, Mustafa Acar, Ahmet Arslan, Fazıl Kaya ile Mehmet Yağşi’de toplantıda hazır bulundu

Büyük katkıları oldu

Tanışma toplantısının açılış konuşmasını yapan Küçük Kalecikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Acar, derneğin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Derneği kurmak için geç kaldıklarını ifade eden Acar, “Özümüz hakka doğrudur, özü hakka doğru olanın yolu da hakka doğru olur. Biz bu derneği kurarken İl Dernekler Müdürü Ahmet Nuri Gök ufkumuzu açtı. Ne zaman yanına gittiysek bizi çok iyi karşıladı. Bu derneğin açılışında çok büyük katkıları oldu” dedi.

Küskünlük ve dargınlık olmayacak

“Bir elin nesi var, iki elin sesi var” diyen Acar, “Biz Allah nasip ederse işi olmaya iş bulacağız, düğününde masrafı olmayanın masrafını yapacağız. Bunların hiçbiri lafta kalmayacak, İl Dernekler Müdürü Ahmet Nuri Gök’ün destekleri dernek çatı altında da küskünlük ve dargınlık olmadan ele ele vererek Türkiye sınırlarında değil, Dünya sınırlarında örnek bir dernek olduğumuzu göstereceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi