Dağdelen’de Damla Can heyecanı

Afyon’un en büyük spor merkezi olan Dağdelen Life Club fark yaratmaya devam ediyor. Spor ve sağlık konseptiyle yola çıkan Gökhan Şen ve arkadaşları şimdide Survivor yarışmacısı ve ünlü step, jimnastik ve Aerobik hocası Damla Can’ı Afyon’a getirdi.

Dağdelen Life Club, ünlü step, jimnastik ve aerobik hocası Damla Can’ı Afyon’lularla buluşturdu. Damla Can, aerobik hocaları ve club üyelerine yaptırdığı antrenman ve söyleşiyle tecrübelerini paylaştı. Damla Can, “Biz step, jimnastik ve aerobik hocaları her şeyden önce dünyada yaşanan yenilikleri iyi takip etmeliyiz ve iyi uygulamalıyız. Başarının en büyük sırrı çalışmak ve daha fazla çalışmak. Ben zaten biliyorum, bildiklerim yeter derseniz bitersiniz. Artık herkes her şeye internet sayesinde çok çabuk ulaşıyor. Buna rağmen size geliyorsa siz izlediklerinden daha iyi olmak zorundasınız” dedi.

Damla Can’ın verdiği kursa katılan eğitmenler ve clup üyeleri Dağdelen Life Club’ten benzer çalışmaları tekrarlamalarını istediler. İşletme sahiplerinden Gökhan Şen, “Dağdelen Life Club olarak sürekli yenilik ve arayış içindeyiz. Afyon’a dünya standartlarında bir tesis kazandırmak için yola çıktık. Açıldığımız günden beri yeniliklerle yolumuza devam ediyoruz. Yakında havuzumuzda hizmete girecek. Afyon’un büyümesine ve gelişmesine bizde ayak uydurmaya çalışıyoruz. Damla Can hocamızla başlayan konuk hocalarımız önümüzdeki aylarda devam edecek” dedi.

Spor ve Sağlık konseptiyle yola çıkan Dağdelen Life Club’te spor yapmanın yanı sıra sporcu menüleri, diyet mutfağı ve içecekleriyle dikkat çekiyor. Şen, “Biz misafirlerimize sadece spor yaptırmıyoruz. Ayrıca kişiye özel ders ve beslenme önerileri de sunuyoruz. Buraya sadece spor yapan kişi değil ailecek gelip hem spor yapıp hem de vitamin barından ve mutfağından faydalana bilirler. Burası bir ailece gelinip güzel vakit geçirecekleri bir yer oldu. Bir çok yeniliklerimiz sırada ve çok yakında Afyon halkının hizmetinde olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi