Cumhuriyetin 97. Yılı Nedeniyle Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu

Milli Mücadelenin en kritik şehirlerinden, Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar Afyonkarahisar’da Cumhuriyetimizin 97. Yıl dönümü nedeniyle Vali Gökmen Çiçek ve İl Protokolü Kocatepe Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Pandemi süreci nedeniyle sınırlı katılımla gerçekleştirilen törene Vali Gökmen Çiçek’in sıra Milletvekili Burcu Köksal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Askeri Erkan, bazı bölge ve il müdürleri, gaziler ve öğrenciler katıldı.

Vali Gökmen Çiçek, tören öncesi törene katılan protokol üyeleri ve öğrencilere hoş geldiniz diyerek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. Daha sonra Atatürk Anıtı’na Valilik çelengini sundu. Vali Gökmen Çiçek’in ardından Garnizon Komutanlığı çelengi Tuğg. Osman Alp ve Belediye Başkanlığı çelengi Mehmet Zeybek tarafından Atatürk Anıtı’na sunuldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen çelenk sunma töreni Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ahirete irtihal eden şehitlerimiz ve gazilerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla son buldu.

Editör: Haber Merkezi