Cumhuriyet Meydanı 1. etap projesinde sona doğru

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları devam eden Cumhuriyet Meydanı’nda incelemelerde bulundu.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar ziyareti sırasında talimatını verdiği Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı Projesi hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Cumhuriyet Meydanı 1. Etap çalışmalarının yılbaşına kadar tamamlanması hedefleniyor. Afyonkarahisar’ı muhteşem bir meydana kavuşturacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, projenin sadece bir meydandan ibaret olmadığını, altında 317 araçlık otoparkın yanı sıra Ramazan Aylarında iftar yemeklerinin ikram edilebileceği ve aynı zamanda Belediye personelinin kullanımına sunulacağı yemekhanenin olacağını söyledi.

Yer altında kadın-erkek engelli tuvaletleriyle birlikte bebek emzirme odalarına kadar her şeyin düşünüldüğünü, meydanın üstünde ise su havuzları, iki adet mini kafeterya, medya duvarı ve led bilgilendirme ekranın olacağını söyleyen Başkan Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları tamamlandığında Cumhuriyet Meydanı’nın yerli ve yabancı turistlerimizin ilgi odağı olacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi