“Cumhurbaşkanımızı Afyonkarahisar’ımızda Ağırladık”

         Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Taarruz’un 100. Yılında Afyonkarahisar’da hemşehrileri ile buluştu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisar’ımızda 4 milyar 198 Milyon TL maliyetli 220 muhteşem yatırım ve eserin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri ve Toplu Temel Atma töreni gerçekleştirildi.  Ankara-Afyonkarahisar Hızlı Tren Hattı'nın ilk ray serimi, Çay Barajı'nın açılışı başta olmak üzere toplam 4 milyar 198 Milyon TL maliyetli 220 muhteşem eser ve yatırımın açılışı yapıldı. Tören alanını hınca hınç dolduran Afyonkarahisarlılar, Cumhurbaşkanımıza yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Program boyunca tezahüratlar ile yankılanan Zafer Meydanında âdete Zafer coşkusu 100 yıl önce olduğu gibi yeniden yaşandı. Meydanlardan şehre taşan sevgi ve coşku görülmeye değerdi.

BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanımız hitapları ardından Belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Anadolu’ya Türk Milleti’nin mührünü vuran Büyük Taarruz Zaferimizin 100. Yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Belediyemizde ağırladı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in himayelerinde makamda ağırlanan Cumhurbaşkanımız, tören alanından Belediye binasına kadar hemşehrilerini tevazu, samimiyet ve muhabbetle selamladı. Vatandaşlarımızın al bayrakları ve büyük ilgisi ile karşılanan Cumhurbaşkanımız Bakanlarımız ile birlikte Belediye Hizmet Binasında Başkanımız Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner, Barış Dal ve Benol Kaplan tarafından misafir edildi. Başkanımız Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcılarımız ile bir araya gelen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisar ve yapılan hizmetler konusunda istişarelerde bulundu. Makam ziyareti hatıra fotoğrafları çekimi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi